Adult Ve Erotik Filmler İçin HDD Dolum Yaptırmak İstiyorsanız Tıkla.

2016'nın En Çok Beklenen Oyunları!

Ekran kartınızı, ram’lerinizi yükseltin, konsolunuzun tozunu alın. Oyun kumandanızın şarjını doldurun! 2016, oyun dünyası için çok güzel bir sene olacak !


2016'nın En Çok Beklenen Oyunları!
Her sene düzenli olarak yapılan fuarlar, özel etkinliklerle oyun yapımcıları bizi çılgınlar gibi beklentiler içine sokmayı çok iyi beceriyor. 2015 yılında şu ana kadar duyurulan oyunlar içinde en iyilerine gelin birlikte bir göz atalım. 2016 yılı oyuncular için dolu dolu geçeceğe benziyor. 2016'da çıkacak oyunlar arasında Doom 4Mirror's Edge CatalystDishonored 2,Mafia 3 ve Uncharted 4 gibi kaliteli yapımlar bulunuyor.

Doom 4 (2016 Sonbaharı)

15-08/21/doom.jpg
Bundan yıllar önce daha ev bilgisayarlarının çok lüks ve pahalı olduğu dönemlerde tanıştığımız Doom, serinin dördüncü oyunuyla evlerimizi şenlendirmeye hazırlanıyor. Özellikle 90'larda çocukluğunu yaşamış oyun severler için her zaman farklı bir yeri olan Doom, teknolojinin gelişimine de çok iyi ayak uydurmuş gözüküyor. E3 fuarında yayınlanan video gerçekten çok etkileyici. Karakterimiz artık tam bir ölüm makinesi olmuş. Sabırsızlanıyoruz !



Adult Ve Erotik Filmler İçin HDD Dolum Yaptırmak İstiyorsanız Tıkla.



Android Oyunlar